مواد لازم

  • اسپاگتی: ۴۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: ۱/۲ یک عدد، خلالی خیلی نازک (حدود ۱ پیمانه)
  • ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه نگینی شده: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه سبز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
  • فلفل دلمه قرمز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
  • آب: ۳ پیمانه
  • سس مارینارا: ۲ پیمانه
  • ریحان: ۲ شاخه + مقداری برای تزئین
  • پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: مقداری برای سرو

 

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

۲. پاستای خشک و خام را داخل ظرفی با ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت بریزید. روغن زیتون، پیاز، ادویه ایتالیایی و نمک را اضافه کنید. با استفاده از دستان‌تان به آرامی مواد را به طور یکسان و لابلای اسپاگتی‌ها پخش کنید.

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بردیا بهادر من و من فروشگاه اینترنتی پانام فیلم رنگی elaajvseyaha وبلاگ باران اموزشگاه تخصصی ارایش وپیرایش درین ناگفته ها Jhon آرامش با نیلک