شیرینی‌های ایرانی

به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می‌شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی‌هایی هستند که در تهیه آن‌ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی‌های تر شیرینی‌هایی هستند که در تهیه آن‌ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی خامه‌ای و رولت اشاره کرد. 

ادامه مطلب

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : شیرینی ,تهیه ,شیرینی‌های ,نگهداری ,شیرینی‌ها ,شیرینی‌ها می‌توان ,خامه استفاده ,تهیه آن‌ها ,شیرینی‌هایی هستند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

** قاصدک ** سئو و بهینه سازی دوربین مداربسته رباط کریم و اسلامشهر و پرند و چهاردانگه گروه علمی پژوهشی علوم آزمایشگاهی بسیج Jaime بیست کاور - طراحی کاور حرفه ای بهداشت ارتباطات مهندسی ساخت و تولید فروش انواع فایل ها